Zmiana automatu na manual bmw e46 >> [ Download ]
Zmiana automatu na manual bmw e46 >> [ Read Online ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
zmiany w instalacji, co dokladnie? Moim zdaniem komputer silnika zostanie oryginalny, tylko trzeba go zaprogramowac pod manuala- takie
19 Lis 2008 przekladka z automatu na manual nie chce palic. nie wiem jak jest w e32, wiem ze w e46, e38 i tego typu idzie linka od manetki od biegow do stacyjki i blokuje wyjecie kluczyka gdy .. Sluzy oczywiscie do zmiany biegow 🙂
26 Cze 2017 Teraz kwestia kodowania. Mape silnika mam juz przerobiona na manuala – wgram jak poskladam skrzynie ; Ale teraz kwestia tego co bedz..
Zmiana skrzyni to lipny pomysl . Nie zniechecal bym sie do automatu, napraw lub kup za dobre koszta sprawny automat. Dobry automat jest
1 Gru 2018 1 000 zl: Posiadam do sprzedania kompletna przekladke skrzyni biegow na manualna z wadliwego automatu GM do BMW 3 e46 M47n 320dwitam zanalazlem pieknie opisany swap automatu na manual. aby wlozyc zawleczki dzwigni zmiany, jak rowniez dlatego transmisja jest juz na zewnatrz.
Kup AUTOMATU NA MANUAL na Allegro – Najlepsze oferty na najwiekszej platformie handlowej. BMW E38 3.0 V8 automat manual przekladka skrzynia.
i tutaj moje pytanie poniewaz znalazlem na allegro kilka sztuk E46 ktore mi odpowiadaja niestety w automacie. interesuja mnie autka do okolo
23 Cze 2012 Witam ! Ostatnio wymienialem skrzynie w mojej buni E46 330ci z automatu na manuala . Postaram sie opisac wszystko jak nalezy . Zdjec nie
12 Jan 2018